|
Podziekowania dla CZD |
| Autor |
Wiadomość |
|
KasiaL
Administrator

|
Wysłany: 4 Lipiec 2007, 18:00 Podziekowania dla CZD
|
|
Chciałabym serdecznie podziękować Panu Profesorowi Maruszewskiemu, doktorowi Lipińskiemu i całemu zespołowi Kardiochirurgii CZD oraz bloku operacyjnego w Warszawie za przeprowadzoną operację mojego syna Arminka
Dr Ireneuszowi Haponiukowi za serce, uśmiech i opiekę nad synkiem w czasie naszych pobytów na Kardiochirurgii w CZD, dr Dorocie Jagiełłowicz i dr Małgorzaty Małek za te „najważniejsze” badania Echo serduszka po operacji (kiedy zbierał się płyn w osierdziu, a my byliśmy w niepewności czy dziecko znów nie trafi na blok operacyjny).
Tyle się słyszy różnych opinii o służbie zdrowia a ja będąc z synkiem w szpitalu na oddziale Kardiochirurgii i Kardiologii CZD w Warszawie-Międzylesiu zetknęłam się bezpośrednio z pracą zespołu medycznego tych oddziałów. Jestem pełna uznania dla pracy lekarzy i pielęgniarek. Widać było troskę o pacjenta, kulturę osobistą i profesjonalizm. Dodatkowo kierownik kliniki Profesor Maruszewski fantastyczny człowiek i lekarz o bardzo dobrym podejściu do pacjenta . Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Kiedy pełni emocji rodzice małych pacjentów trafiają na ten oddział przed operacją, Pan Profesor umiejętnie wygasza złe emocje, a udzielając szczegółowych informacji o czekającym dziecko zabiegu rozwiewa wszelkie wątpliwości.
Jeszcze raz dziękuję.
Z wyrazami uznania i szacunku
Katarzyna Lewandowska, mama Arminka (TOF) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
agamama123

|
Wysłany: 4 Lipiec 2007, 20:12
|
|
| W zasadzie mogłabym się podpisać pod tym postem a szczególnie pod podziękowaniami dla dr Doroty Jagiełłowicz - choć minęło już ponad 7 lat odkąd prowadziła Kacperka to i tak jesteśmy jej bardzo bardzo wdzięczni. Za wszystko:) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
kasienka19781
|
|
|
|
|
 |
|
konefka29
|
Wysłany: 27 Lipiec 2007, 16:26
|
|
My rowniez dziekujemy wszytskim lekarzom z CZD, a zwlaszcza docentowi Burczynskiemu i dr Haponiukowi. Brak slow by wyrazic nasza wdziecznosc, mozemy tylko obiecac, ze bedziemy dbac o nasz Skarb z calych sil.
Moj maz w czasie operacji Zuzy powiedzial, ze tacy Ludzie powinni mieszkac w zlotych palacach, a nie zebrac o podwyzke... |
|
|
_________________ Konefka mama Zuzy (CoA) |
|
|
|
|
 |
|
mamakacpra4
|
Wysłany: 9 Sierpień 2007, 10:00
|
|
To i ja się podpiszę zawdzięczamy IM życie Kacperka Zwłaszcza profesorowi Maruszewskiemu |
|
|
_________________ mama Kacpra TGA VSD PDA zwężona tętnica płucna |
|
|
|
|
 |
|
jupora [Usunięty]
|
Wysłany: 9 Sierpień 2007, 12:56
|
|
Dołączamy się z Julkiem i resztą szczęśliwej rodziny
Dziękujemy! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
monikaszech

|
Wysłany: 17 Sierpień 2007, 22:39
|
|
Ja także serdecznie dziękuję kardiochirurgi, oddziałowi pooperacyjnemu i kardiologii CZD w Warszawie za ogromne serce, jakie okazywali Martynce.
Szczególnie dziekuję Pani dr Annie Brodzikowskiej-Pytel, która opiekowała się nasza córeczką
Dziękujemy |
|
|
_________________ Monika - mama Martynki (TAC) i Julii |
|
|
|
|
 |
|
kasienka19781
|
Wysłany: 27 Październik 2007, 20:27
|
|
dr.M. Kepińskiej za wielkie serce i cieple slowa przed operacja Oskiego
dr Kąsemu za wspaniale dlonie ktore uratowały mojego syna
wszystkim lekarzom kch
dr A. Brodzikowskiej Pytel za serce i opieke nad Oskim podczas pobytów na kardiologi jak rowniez w razie potrzeby w domu |
|
|
_________________ http://image.lafemmebonita.com/c/u571954.png |
|
|
|
|
 |
|
monika_b
|
Wysłany: 16 Marzec 2008, 08:01
|
|
| Ja również się tu podpisuję. Najserdeczniejsze podziękowania dla całego zespołu kardiochirurgów - zwłaszcza dla doktora Michała Kozłowskiego, kardiologów, dla zespołu anestezjologów i chirurgów-pani doktor Weronice Kasprzyk.Ogromne wyrazy uznania za cuda, które sprawiają każdego dnia i za serce mojej Oli. |
|
|
_________________ monika-mama Oli (ASDII) |
|
|
|
|
 |
|
Grysik
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2008, 22:09
|
|
Ja dziękuję za to co dr Lipiński i Burczyński uczynili memu sercu ;) Dziś, po 9 latach, jestem zdrową osiemnastolatką, po ASD II nie ma śladu, a moje serducho jest wyjątkowo silne Jesteście wspaniałymi ludźmi, wszyscy, którym uratowaliście życia na zawsze będą Wam wdzięczni. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|