|
Pawełek Janysz - zbiórka pieniędzy na leczenie |
| Autor |
Wiadomość |
|
KasiaL
Administrator

|
Wysłany: 6 Lipiec 2008, 15:29
|
|
Niedawno co nie było w ogóle możliwości żeby Pawełek opuścił szpital a dziś już jest na morzem, Brawo oby dalej nas te nasze maluchy tak zaskakiwały
Pawełku dzielny chłopczyku |
|
|
_________________ Kasia mama Arminka (TOF, niedrożność 12-stnicy, choroba von Willebranda) |
|
|
|
|
 |
|
aga_g78

|
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 22:56
|
|
| Co u Pawełka?? |
|
|
_________________ Agata, Rafał i Filipek (TA+VSD+PDA) |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 27 Sierpień 2008, 21:13
|
|
U Pawełka wciąż dziurka się nie zrosła niedługo idą do lekarza i zobaczą co dalej z tym zrobić. A poza tym to wszystko u nich ok Pawcio oczywiście rozrabia na całego ;-) |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
Sygma
Administrator

|
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 12:28
|
|
| co się stało ze stroną www Pawełka ? |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

|
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 20:50
|
|
| nie mam zielonego pojęcia... sama ostatnio zauważyłam, że strona nie działa. Na pewno wiecej będzie wiedziała Monika |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
KasiaL
Administrator

|
Wysłany: 1 Wrzesień 2008, 15:10
|
|
Marta, mogłabyś jakieś nowe zdjęcie Pawełka zorganizować |
|
|
_________________ Kasia mama Arminka (TOF, niedrożność 12-stnicy, choroba von Willebranda) |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 13:19
|
|
| teraz mieszkam w internacie, wiec jestem w domu tylko na weekendy ale napisze do p.Eli i zobaczymy co da sie zrobic |
|
|
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

|
Wysłany: 31 Październik 2008, 21:19
|
|
zdjęcie Pawełka :-) mam nadzieję, że p.Ela nie będzie miała nic przeciwko że je umieściłam. A poza tym wiem, że u nich wszystko gra. Tylko dziurka po rurce się nie zrosła i wciąż są pod opieką laryngologów
0496049013.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 1 raz(y) 38.44 KB |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
KasiaL
Administrator

|
Wysłany: 1 Listopad 2008, 11:43
|
|
Ale wyrósł chłopak, taka ma śliczna buźkę, zdrowo wygląda i oby tak dalej szkoda tylko ze ma tego smoka |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|