|
Pawełek Janysz - zbiórka pieniędzy na leczenie |
| Autor |
Wiadomość |
|
KasiaL
Administrator

|
Wysłany: 3 Listopad 2007, 12:37
|
|
| Super wiadomości , Pawełek to dzielny chłopczyk - tak trzymaj ! |
|
|
_________________ Kasia mama Arminka (TOF, niedrożność 12-stnicy, choroba von Willebranda) |
|
|
|
|
 |
|
monikaszech

|
Wysłany: 3 Listopad 2007, 22:14
|
|
HUUUUUUUUUURRRRRAAAAAAAA!
Przez ten zwariowany tydzień nie miałam kontaktu z Elą, a tu takie wiadomości! Pawełku, kochany walczycielu, jestem dumna z Ciebie! |
|
|
_________________ Monika - mama Martynki (TAC) i Julii |
|
|
|
|
 |
|
aga_g78

|
Wysłany: 5 Listopad 2007, 11:46
|
|
| Super wiadomości, aż serce sie uśmiecha ze szczęścia!!!! Tzrymamy kciuki za Pawełka i jego wyjątkową mamusię!! |
|
|
_________________ Agata, Rafał i Filipek (TA+VSD+PDA) |
|
|
|
|
 |
|
jupora [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Listopad 2007, 08:38 do perelka.80
|
|
Agnieszko, poszukuję z Tobą kontaktu (wysyłałam pw, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi)!
Justyna |
|
|
|
|
|
|
 |
|
alrada
|
Wysłany: 9 Listopad 2007, 00:44
|
|
| Dzielny ten Pawełek. Trzymma kciuki zaby wszytsko sie udało a procedury skróciły do minimum. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
perelka.80

|
Wysłany: 9 Listopad 2007, 09:51
|
|
Mam same dobre wiadomości.
Dzisiaj Pawełek będzie miał założoną forniatryczną rurkę tracheostomijną i pojedzie z mamą do domku na przepustę. W poniedziałek wrócą do szpitala i zostanie podjęta próba wyjęcia rureczki na stałę. Jeśli się uda, to nasz dzielny Rycerzyk zostanie wypisany do domu NA ZAWSZE!!!!
Proszę wszystkich o trzymanie kciuków, żeby się udało i żeby po sześciu miesiącach Ela nareszcie miała swojego kochanego synka w domku. To na razie jest Jej największym marzeniem.
Buziaki. |
|
|
_________________ Agnieszka mama Julii po całkowitej korekcie AP, ToF, MAPCA's, lewostronnego łuku aorty |
|
|
|
|
 |
|
madzia8310

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 2 Posty: 304 Skąd: Ostrów Wlkp
|
Wysłany: 9 Listopad 2007, 12:18
|
|
Cudowna wiadomość...
Pawełku zyczę jak najszybszego powrotu do domku...
Chciałam wam powiedzieć że jestem zadowolona z naszej TVK- ogłoszenie o Pawełku nadal jest na planszach w tv!!! ...mam nadzieję że ludzie dobrego serca wpłacaja pieniążki |
|
|
_________________ Magda mama Filipka (TGA,PS) |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 9 Listopad 2007, 13:31
|
|
Super!!!!!! Hihi jakie dobre wieści :D:D Pawełku nasz dzielny chłopczyku bardzo bardzo się cieszę! |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
Kasia i Nikoś

|
Wysłany: 9 Listopad 2007, 14:24
|
|
| to wspaniała wiadomość, życzę Pawełkowi zdrówka:) |
|
|
_________________ Kasia mama Nikosia TGA
 |
|
|
|
|
 |
|
KasiaL
Administrator

|
Wysłany: 11 Listopad 2007, 21:47
|
|
| Ciekawe jak sie ma Pawełek, po przepustce do domku. Pewnie szczęśliwy ze po tak długim pobycie w szpitalu w końcu spał w swoim łozeczku |
|
|
_________________ Kasia mama Arminka (TOF, niedrożność 12-stnicy, choroba von Willebranda) |
|
|
|
|
 |
|
monikaszech

|
Wysłany: 12 Listopad 2007, 10:36
|
|
Witam
No kochani mam dla Was zaskakująca informację...Pawełek po paru godzinach w domku chciał jechać do szpitalika. Ela martwiła się , bo zagorączkował, więc w sobotę wróciła na oddział. To nas wszystkich zaskoczył nasz urwisek
Teraz nie gorączkuje, ale CRP miał podwyższone, więc dostał antybiotyk. Ale Ela mówi, że teraz czuje się świetnie Otóż nasz Pawełek musi przyzwyczaić się do domku...
Ela będzie zabierać smyka na dzień na przepustkę, aby zaczął adoptować się w innych warunkach. Mam nadzieję, że kolejne "wizyty" w domku będą bardziej owocne
Trzymaj się nasz smyku |
|
|
_________________ Monika - mama Martynki (TAC) i Julii |
|
|
|
|
 |
|
madzia8310

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 2 Posty: 304 Skąd: Ostrów Wlkp
|
Wysłany: 12 Listopad 2007, 12:34
|
|
Ach...jakie to wszystko dziwne no nie?! Maluszek może być w domku a woli w szpitalu...hehe
Ale napewno się przyzwyczaji...Dużo buziaczków dla Ciebie Pawełku |
|
|
_________________ Magda mama Filipka (TGA,PS) |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 12 Listopad 2007, 21:40
|
|
Kochani! Mam już termin koncertu Pawełka! Odbędzie się on 16 grudnia godziny dokładnie jeszcze nie znam ale tak mniej więcej to będzie od 16 do 19. W Jelczu-Laskowicach Publicznym Gimnazjum Nr 2 wszystkich zapraszam bardzo serdecznie |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
aga_g78

|
Wysłany: 12 Listopad 2007, 22:59
|
|
Martusiu jesteś wielka, życzymy udanego koncertu.
Pozdrawiamy cieplutko i życzymy dużo zdrówka!!! |
|
|
_________________ Agata, Rafał i Filipek (TA+VSD+PDA) |
|
|
|
|
 |
|
Kasia i Nikoś

|