FORUM Serce Dziecka Strona Główna FORUM Serce Dziecka
Forum Rodziców działające na rzecz dzieci z wadami i chorobami serca

RegulaminFAQSzukaj RejestracjaZaloguj

FORUM Serce Dziecka Strona Główna » Informacje ogólne i organizacyjne » Podziękowania i opinie » *PANU DOCENTOWI BURCZYNSKIEMU *

*PANU DOCENTOWI BURCZYNSKIEMU *
Autor Wiadomość

ewelinadl
[Usunięty]

Wysłany: 6 Sierpień 2007, 10:25   *PANU DOCENTOWI BURCZYNSKIEMU *

Chcialabym na tym wspanialym Forum wyrazic najszczersze podziekowania dla tych dzieki ktorym moja mala PERELKA zyje!Nie znam slow ktore moglyby opisac to co czlowiek czuje, cala wdziecznosc, bezkresny dlug- nie do odplacenia....To wlasnie Pan Docent Piotr Burczynski operowal Wiktorie trzy razy w CZD, druga przelomowa, siedemnastogodzinna operacja i poczucie ze gdyby ten czlowiek zwatpil na jedna mala sekunde .........., ze nie poddal sie i walczyl o moje dziecko tak jak codziennie walczy o wszystkie inne- JEST PAN WSPANIALYM CZLOWIEKIEM I chociaz ciagle wydaje mi sie ze to co pisze to za malo za ten CUD ktory wydarzyl sie za Pana posrednictwem- DZIEKUJEMY- EWELINA I MAREK DLUGOLECCY I WIKTORIA

STA70779.JPG
Plik ściągnięto 2370 raz(y) 9.18 KB

mamakacpra4 

Wysłany: 9 Sierpień 2007, 09:50   

Zgadzam się mój Kacper był wprawdzie operowany przez prof. Maruszewskiego ale to docent Burczyński się nim później zajmował i to jego zawsze spotykałam na OIOMie jak wychodził od Kacperka (czasem kilka razy dziennie) zawsze mnie pocieszał i potrafił powiedzieć coś zabawnego że mały np nie wygląda już jak smerf :) :) :) Nawet po pracy zaglądał na salę żeby zobaczyć czy wszystko ok. Podziękowania więc dla docenta i całego personelu (zwłaszcza dla pani dietetyk z 3)

Odpowiedz do tematu