|
Mam wade serca, a chce urodzić dziecko |
| Autor |
Wiadomość |
|
Sygma
Administrator
|
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 21:43
|
|
| super:) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
KasiaL
Administrator
|
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 11:11
|
|
| Super wiadomości, Martuś pozdrów ją od nas wszystkich :) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Malvik
|
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 17:52
|
|
| Czesc Serduszka:* OJ na początku dziękuje wszystkim za kciuki i za wiare ze musi sie udac....no bo sie udało:) Jaka jestem szczesliwa ze mam wreszcie serce zdrowego człowieka:D Zero szmerów:) Moj Mistrz prof J.Różański zrobił plastyke serca, ukłony w jego strone:) Dostał juz pochawałe za moja operacje (nie było takiej wady na świecie:D) a teraz ma jezdzic po świecie i opowiadac o mnie:) Miłe nie??? Prof. Hoffman tez jest w szoku znając moje wyniki z przed operacji, robił mi 2 razy echo ale fakty są niezmienne : zero szmerów , nawet serducho sie pomniejszyło:D Hmmmmm przepraszam za wczsniejsze posty rozgniewanej, rozkapryszonej dziewczynki, której wszyscy chca zrobic na złość, wazne ze wreszcie zrozumiałam to co powinna. Cała ekipe miałam super (operacyjną:) Oj mogłabym tak pisac i pisac z tego szcześcia:) PS tylko morfologia bardzo słaba mysla nad ptrzetaczaniem krwi ....AAAAAAAA MArtucha prosze tyle nie siedziec na necie:) Całus Wariacie dla Ciebie...taki....ccccccccc.cmmmmooookkkkkk, pozdrawiam, niedługo znowu jak hiena wkrade sie na szpitalnego neta:) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Sygma
Administrator
|
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 17:56
|
|
| ...... i takie informacje lubię czytać :) |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2
Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 18:00
|
|
| no lala wreszcie :D myślałam, że już o mnie nic nie napiszesz wtedy byłoby z Tobą źle oj źle :P słoneczko moje kochane ( nasłodze Ci troche ;-) ) bardzo bardzo się ciesze, że jest ok :D nawet nie wiesz jaką radoche mi zrobiłaś tymi wiadomościami na nk :D ale przez te dni kiedy żyłam w strachu będziesz musiała mi ładnie wynagrodzić sądzę, że taki ccccccccccmmmmooookkkkkk nie starczy :P |
|
|
|
|
|
|
 |
|
iwcia848
|
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 20:32
|
|
| Super wiadomości :) :) :) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2
Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 26 Sierpień 2008, 10:28
|
|
| Malwina jest w domu!!!! YUUUPIII ;D |
|
|
|
|
|
|
 |
|
KasiaL
Administrator
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2008, 15:24
|
|
| Dzielna dziewczyna :) :D Mo że sama nam napisze o tym jak się czuje i jak to wszystko wyglądało od strony dorosłego człowieka. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|