FORUM Serce Dziecka Strona Główna FORUM Serce Dziecka
Forum Rodziców działające na rzecz dzieci z wadami i chorobami serca

RegulaminFAQSzukaj RejestracjaZaloguj

FORUM Serce Dziecka Strona Główna » Informacje ogólne i organizacyjne » Podziękowania i opinie » Dziękuję, Moniko...

Przesunięty przez: Sygma
13 Lipiec 2007, 20:28
Dziękuję, Moniko...
Autor Wiadomość

oazowiczka2 

Pochwał: 1

Wysłany: 13 Lipiec 2007, 18:50   Dziękuję, Moniko...

Dziękuję Monice Czech. Dziękuję Ci za dzisiejszą rozmowę, mimo, że mnie nie znasz, to tak bardzo mi pomogłaś:*:*:*
Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej
Ostatnio zmieniony przez KasiaL 14 Lipiec 2007, 12:59, w całości zmieniany 1 raz  

monikaszech 

Pochwał: 2

Wysłany: 14 Lipiec 2007, 09:18   

Martusia, jak tylko będziesz miała ochote ze mna porozmawiać wszystkie namiary masz w profilu. Jesteś swietną, pełną ciepła osóbką :) Bardzo dobrze się z toba rozmawia i...zawsze pamietaj, że jesteś promyczkiem :) Pozdrawiam Cię gorąco i ja tobie też dziękuję za to, że jesteś taka jaka jesteś :lol

oazowiczka2 

Pochwał: 1

Wysłany: 4 Październik 2007, 21:21   

Moniko... tak bardzo chciałabym Ci podziękować, lecz nie umiem wyrazić tego słowami. Dziękować mam za co, to Ty wspierałaś mnie gdy mój ojciec pił, to Ty wspierałaś mnie gdy miałam wszystkiego dość, gdy leżałam w szpitalu dzwoniłaś codziennie, a nawet dwa razy dziennie. Ty pokazałaś mi drogę, którą warto iść przez życie, Ty w czarnych chwilach byłaś słońcem na mym niebie, które świeciło jeszcze mocniej po każdej rozmowie, przezwyciężało każdy mrok i swym ciepłym promieniem odpychało każdą chmurkę. Dzięki Tobie nauczyłam się wielu rzeczy, nauczyłam się jak walczyć z tym wszystkim, nauczyłam się jak być promyczkiem ;) w ciężkich chwilach... Jak walczyć z przeciwnościami losu. Po prostu dziękuję, że jesteś :*:*
Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej

Odpowiedz do tematu