|
 |
FORUM Serce Dziecka Forum Rodziców działające na rzecz dzieci z wadami i chorobami serca
| |
 |
|
 |
 |
Przesunięty przez: Sygma 13 Lipiec 2007, 20:28 |
Dziękuję, Moniko... |
| Autor |
Wiadomość |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 13 Lipiec 2007, 18:50 Dziękuję, Moniko...
|
|
| Dziękuję Monice Czech. Dziękuję Ci za dzisiejszą rozmowę, mimo, że mnie nie znasz, to tak bardzo mi pomogłaś:*:*:* |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
| Ostatnio zmieniony przez KasiaL 14 Lipiec 2007, 12:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|
monikaszech

|
Wysłany: 14 Lipiec 2007, 09:18
|
|
Martusia, jak tylko będziesz miała ochote ze mna porozmawiać wszystkie namiary masz w profilu. Jesteś swietną, pełną ciepła osóbką Bardzo dobrze się z toba rozmawia i...zawsze pamietaj, że jesteś promyczkiem Pozdrawiam Cię gorąco i ja tobie też dziękuję za to, że jesteś taka jaka jesteś |
|
|
_________________ Monika - mama Martynki (TAC) i Julii |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 21:21
|
|
| Moniko... tak bardzo chciałabym Ci podziękować, lecz nie umiem wyrazić tego słowami. Dziękować mam za co, to Ty wspierałaś mnie gdy mój ojciec pił, to Ty wspierałaś mnie gdy miałam wszystkiego dość, gdy leżałam w szpitalu dzwoniłaś codziennie, a nawet dwa razy dziennie. Ty pokazałaś mi drogę, którą warto iść przez życie, Ty w czarnych chwilach byłaś słońcem na mym niebie, które świeciło jeszcze mocniej po każdej rozmowie, przezwyciężało każdy mrok i swym ciepłym promieniem odpychało każdą chmurkę. Dzięki Tobie nauczyłam się wielu rzeczy, nauczyłam się jak walczyć z tym wszystkim, nauczyłam się jak być promyczkiem ;) w ciężkich chwilach... Jak walczyć z przeciwnościami losu. Po prostu dziękuję, że jesteś :*:* |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
 |