|
Dziękuję dr Wioli Korzeluch:) |
| Autor |
Wiadomość |
|
monikaszech

|
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 14:06 Dziękuję dr Wioli Korzeluch:)
|
|
Za serdeczność, profesjonalizm, uśmiech a przede wszystkim za ogromne serce serdecznie dziękuję Pani doktor...
Jak dobrze, że naszą Martynką może opiekować sie tak kochana kardiolog...
Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami |
|
|
_________________ Monika - mama Martynki (TAC) i Julii |
| Ostatnio zmieniony przez monikaszech 21 Wrzesień 2007, 14:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|
aga_g78

|
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 13:06
|
|
Moniko bardzo się cieszę, że Twoja córeczka jest pod dobrą opieką!!
Pozwolę sobie też napisać o naszej pani doktor.
Nasza pani doktor też jest cudowna i w każdej chwili możemy się do niej zgłosić po poradę. Też jest profesjonalna, ma wielkie serce i wielką cierpliwość zwłaszcza do naszego Filipka, który jak widzi tylko budynek poradni to krzyczy mama piki nie, nie piki :
Dziękuję dr Annie Kojro-Wojcieszonek
Pozdrawiam. |
|
|
_________________ Agata, Rafał i Filipek (TA+VSD+PDA) |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 691 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 14:17
|
|
I ja również się cieszę, że Wasze maluchy mają dobrą opiekę Ja także mam i pozwolę sobie podziękować pani dr Hannie Pikulskiej mojej kardiolog ale i także dr Małgorzacie Szten mojej lekarce pierwszego kontaktu, która jest na prawdę wyśmienitym lekarzem! |
|
|
_________________ Marta zwężenie i niedomykalność zastawki aortalnej + komorowe zaburzenia rytmu+ epilepsja+ astma oskrzelowa+ Hiperinsulinemia+ zespół policystycznych jajników+hipoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
Kasia i Nikoś

|
Wysłany: 28 Wrzesień 2007, 21:03
|
|
Doktor Wiola Korzeluch to wspaniała, ciepła i profesjonalna kardiolog. ja również dziękuję jej za to że zawsze możemy na nią liczyć |
|
|
_________________ Kasia mama Nikosia TGA
 |
|
|
|
|
 |
|
|