|
 |
FORUM Serce Dziecka Forum Rodziców działające na rzecz dzieci z wadami i chorobami serca
| |
 |
|
 |
 |
|
Dla Łukasza |
| Autor |
Wiadomość |
|
perelka.80

|
Wysłany: 30 Wrzesień 2007, 17:19 Dla Łukasza
|
|
Serdecznie dziękujemy Łukaszowi - wspaniałemu studentowi medycyny - za tłumaczenie wszystkich tekstów na język angielski.
Gdyby nie pomoc Łukasza nie byłoby anglojęzycznej wersji stronki Pawełka, nie moglibyśmy kontaktować się z prof. Hanley'em i przygotowywać naszego dzielnego maluszka do Jego klinkiki w Kalifornii.
Łukasz przetłumaczył wszystkie, bardzo trudne opisy badań Pawełka, cewnikowań serca i natychmiast otrzymałam przetłumaczony opis najnowszego, laryngologicznego badania Pawełka, dzięki czemu Ela mogła spać spokojnie, gdy dr Hanley odpisał, że jego nagłe krawienie z dróg oddechowych nie dyskwalifikuje Maluszka do leczenia operacyjnego, i że nie ma to negatywnego wpływu na jego stan zdrowia i bardzo osłabiony organizm.
Łukaszu piękne podziękowania za Twoje dobre serce, za zaangażowanie, za podzielenie się z nami Twoją ogromną wiedzą języka angielskiego w kierunku medycyny, za poświęcony własny wolny czas i późne wieczory, gdy prosiłam o bardzo pilne tłumaczenie.
Żałuję tylko jednego: że tak mało o Tobie wiemy, że nie wiemy skąd pochodzisz, gdzie można by wysłać śliczną karteczkę z podziękowaniami za Twoją pomoc od samego Pawełka.
Wiem, że pisałeś, że chcesz osobiście zobaczyć uśmiech zdrowego Pawełka, co będzie dla Ciebie najwspanialszym podziękowaniem, ale uważam, że to troszkę za mało...
Będziemy Ci za wszystko wdzięczni do końca życia.
Wierzę, że Twoja dobroć zostanie w przyszłości tysiąc krotnie wynagrodzona.
Pozdrawiam. |
|
|
_________________ Agnieszka mama Julii po całkowitej korekcie AP, ToF, MAPCA's, lewostronnego łuku aorty |
|
|
|
|
 |
|
jukilop

|
Wysłany: 1 Październik 2007, 19:17
|
|
bo przeważnie wspaniali ludzie pozostają anonimowi .
Łukasz - brawo .
mam nadzieję że w życiu zostanie Ci to dobro zwrócone bo
DOBRO POWRACA , naprawdę
pozdrawiam Cię serdecznie |
|
|
_________________ Magdalena
mama Marcina |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
 |