|
CO JEST PRZYCZYNĄ |
| Autor |
Wiadomość |
|
jukilop

|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 10:00 CO JEST PRZYCZYNĄ
|
|
juz drugi raz tak mi sie zdarzyło :
zalogowałam sie weszłam na forum , na temat , potem odpowiedź , napisałam kolaborat
zrobiłam wyślij a wyszło mi okno z napisanie jeszcze raz login i hasło
A CO NAJGORSZE TO CO PISAŁAM ZNIKNĘŁO !
Zauważyłam że dzieje sie to w momencie kiedy bardzo dużpo pisze |
|
|
_________________ Magdalena
mama Marcina |
|
|
|
|
 |
|
ewelinadl [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 10:23
|
|
Hej ja tez juz kilkukrotnie mialam takie samo zdarzenie tylko myslalam ze moze jest to zalezne od czasu a nie ilosci napisanego tekstu, wydawalo mi sie ze piszac dlugo zostaje wylogowana, nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale znam to uczucie kiedy znika wszystko nad czym pracowalas pozdrawiam cieplutko papap |
|
|
|
|
|
|
 |
|
paso
|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 10:25
|
|
Ja robię tak:
Metoda nie rozwiązuje przyczyny problemu , ale łagodzi jego skutki.
Na wszelki wypadek przed wysłaniem warto zaznaczyć cały napisany tekst i skopiować go. Wtedy nawet jak coś się "wykrzaczy" to logujesz się jeszcze raz i wklejasz z wszystko z bufora.
Czasem coś może nie działać . Niedawno nawet całe forum nie działało. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
jukilop

|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 10:37
|
|
ewelinadl- jestem wkurzona , pisłam bardzo ważna rzecz
no cóż ale myślę że jak zwał tak zwał ale należy to sprawdzić ( admin) nie zawsze sie pamięta o kopiowaniu , a ja zawsze pioszę w takim ferworze i w takim pośpiechu (emocjonalnie - to co czuje przelewam na posta)
pozdrawiam admina mam nadzieję że pomoże |
|
|
mama Marcina |
|
|
|
|
 |
|
teletombola
|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 11:03
|
|
| a ja myślę, że w takiej sytuacji wystarczy cofnąć strzałką u góry wstecz, wtedy tekst jest z powrotem i wtedy go skopiować... |
|
|
_________________ Ola mama Maćka(10 l.) i bliżniaków(4 l.) Piotrusia i Ani-zespół Di George'a, DOLV, VSD, PS |
|
|
|
|
 |
|
KasiaL
Moderator

|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 11:15
|
|
| Pomoże, pomoże tylko teraz pracuje zawodowo. Jak wróci to zaraz się odezwie. |
|
|
_________________ Kasia mama, 2 -letniego już Arminka (TOF, niedrożność 12-stnicy, choroba von Willebranda) |
|
|
|
|
 |
|
domdi
Administrator
|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 11:40
|
|
| To że każe wam sie logować jest spowodowane tym że wygasa wam po prostu sesja;/ Aktualnie jest ustawiony czas wygaśnięcia sesji na 15 minut (900 sekund), ale to może też być spowodowane tym że serwer ma inne ustawienia co do sesji i już to nie jest zależne od nas. Najlepiej po napisaniu tekstu skopiować go i ew. go później wkleić. |
|
|
_________________ Pozdrawiam
Łukasz Domadej |
|
|
|
|
 |
|
alrada
|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 19:29
|
|
Madzia, mam tak samo. Czasami przed wysłaniem na wszelki wypadek kopiuję, czasami wystarczy cofnąć strzałką choć nie zawsze, a ostatnio aby temu zapobiec po prostu jak pisze coś dłużej, odchodzę ect stosuję przycisk podgląd, co zapobiega chyba temu.
Pozdrawiam |
|
|
| Ostatnio zmieniony przez alrada 4 Wrzesień 2007, 19:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|
jukilop

|
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 21:45
|
|
dzis to sprawdziłam na sobie , sprawa wyglada że faktycznie jak to sie mówi
czas minął ,my Pani /panu dziekujemy
więc warto jak tu ktos podpowiada kopiować szczególnie te dłuższe wypowiedzi ( albo nauczyć się szybciej pisać
pozdrawiam wszystkich |
|
|
mama Marcina |
|
|
|
|
 |
|
kabe [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Wrzesień 2007, 13:41
|
|
| Ja wciśniesz "wstecz" w przeglądarce to tekst na pewno będzie, ale na wszelki wypadek można skopiować do schowka. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|