FORUM Serce Dziecka Strona Główna FORUM Serce Dziecka
Forum Rodziców działające na rzecz dzieci z wadami i chorobami serca

RegulaminFAQSzukaj RejestracjaZaloguj

FORUM Serce Dziecka Strona Główna » Informacje ogólne i organizacyjne » Nasze działania, aktualności... » AKCJA W KIELCACH

Przesunięty przez: Sygma
5 Wrzesień 2007, 16:15
AKCJA W KIELCACH
Autor Wiadomość

ewelinadl
[Usunięty]

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 10:26   AKCJA W KIELCACH

Kochani dzis odbywa sie akcja zbiorki pieniazkow na leczenie dla Pawelka Janysza, ktora organizowali nasi przyjaciele z forum- OBY SIE UDALO! Czekam niecierpliwie na wiadomosci z przebiegu imprezki i bardzo zaluje ze nie moge byc tam razem z Wami! Jak milo jest widziec ile dobrego jedni niosa drugim.Tak jak prosila Monika - modle sie o pogode dla Was

oazowiczka2 

Pochwał: 1

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 11:51   

Trzymam kciuki za akcję! Aby zebrało się jak najwięcej pieniążków na leczenie Pawełka!! Moniko modlę się o pogode! Żałuję, że to tak daleko ode mnie i nie mogę być tam z Wami :( Ale jestem z Wami duchowo! Czekam na wieści jak poszło.
Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej

Kasia i Nikoś 

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 12:33   

Pogoda na razie ok, tylko żeby nie padało bo chmura wisi nad nami, ale ja i tak się wybieram:) oczywiście z grubym portfelem :) :music

Iza Kamińska 

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 13:19   

My również się wybieramy.

Sygma 
Administrator

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 14:16   

Temat jest istotny, przenoszę do innego działu.

perelekhlhs
[Usunięty]

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:02   

Brawo, brawo! Tylko jak to sie stalo Izo, ze nie spotkalismy sie? Oblowilam sie na loterii jak norka :-)

Iza Kamińska 

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:11   

No własnie Moniko, tez bardzo żałuję ze nie spotkałysmy się, ale mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś sie spotkamy. My też mamy kilka fajnych fantów z loterii. ogromne słowa uznania dla Moniki, Roberta i wszystkich organizatorów.

monikaszech 

Pochwał: 2

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:34   

Witam serdecznie wszystkich.

Dzisiaj tylko kilku słów bo…… muszę zebrać siły, ale obiecuje szczegółową relację z foto. Impreza ogólnie bardzo udana, niestety troszkę zawiodła nas zamówiona pogoda, ale na to już niestety nie mamy wpływu. To przełożyło się również na liczbę osób, które nas odwiedziło, bo w niektórych dzielnicach Kielc padało i docierały do nas głosy że ludzie wątpili czy impreza się odbywa. Ale koniec tego marudzenia… Ci co przyszli na pewno dobrze się bawili, były występy zespołów wokalno-tanecznych, pokazy szkół walk wschodnich, demonstracja możliwości psów policyjnych oraz koncerty muzyczne.
Przeprowadziliśmy kilka konkursów z nagrodami dla dzieciaków oraz licytację oryginalnych podarunków (piłki , koszulki z autografami znanych sportowców). Dodatkową atrakcją przy licytacjach było to, że wszystkie przedmioty prezentowała i wręczała Miss Polonia Ziemi Świętokrzyskiej, urocza Magdalena Derszniak (a jeszcze była możliwość indywidualnej fotki z Miss, oczywiście po zasileniu puszki).
Wszyscy, którzy nas odwiedzili mogli zjeść chleba ze smalcem, poprawić swój image z Lorealem i perfumerią For You, pogadać przez krótkofalówki, skosztować smacznego miodku, zrobić sobie zdjęcia na superandzkim motorze i z 2 metrowym koziołkiem matołkiem (w obecności Madzi w koronie ).

Ale największą atrakcją była loteria fantowa, gdzie za 5 i 10 zł można było stać się posiadaczem fantów o wartości nawet kilkuset złotych. Nie znamy dokładnych wyników naszych działań, ale na pewno będzie to kwota czterocyfrowa… :lol

Uprzedzam Was, że ja na tym nie poprzestanę! Zostało jeszcze dużo gadżetów i w niedługim czasie zorganizujemy kolejną zbiórkę. Mam już plan…

Acha, zapomniałam napisać, że dzięki Moni (perelekhlhs) rozdaliśmy mnóstwo ulotek zawierających konto i strone Pawełka.

W imieniu rodziców naszego dzielnego Pawełka dziękuję:Wojewodzie Świętokrzyskiemu, Fundacji „Mam marzenie”, wszystkim darczyńcom, którzy podarowali nam fanty a także ludziom z wielkimi, dobrymi sercami, którzy dzisiaj wspierali nasza akcję, moim kochanym koleżankom z pracy bez których sama nie dałabym rady.
Szczególne podziękowania kieruję do Fundacji „Margaretka” i jej wolontariuszy za ogromne zaangażowanie w pomoc dla Pawełka.

:)

oazowiczka2 

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:39   

Ach... Monisiu jesteś cudowna:*:*:* Oby dalej szło tak dobrze jak do tej pory. Buziaki:*
Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej

Ewa Kopacz 

Wysłany: 31 Sierpień 2007, 22:22   

Gratulacje!!!
Pozdrawiam cieplutko, Ewa.

alrada 

Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 01:02   

Czytam i dosłownie rozmach akcji mnie ścina z nóg. Nie wiem jak to robicie ale cel, który temu przyświeca jest piękny.
Gratuluję.

monikaszech 

Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 08:02   

Kasiu, Moniu, Izo - dziękuję że przyjechałyście i zasiliłyście naszą loterię :) Miło było Was znowu zobaczyć :) Ostatni raz pogłyśmy porozmawiać w lutym, kiedy organizowałam akcję Serce. Ale teraz Wam nie popuszczę i nasz kontakt musi być częstszy :P

anfido 

Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 12:07   

Moniczko, jesteś niesamowita. BRAWO. :!

madzia8310 

Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 12:41   

Po prostu rewelacja...brak mi słów!!!
Gratuluje wszystkim, którzy brali udział w akcji pomysłowości i zaangażowania!

madzik 

Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 12:43   

Gratulacje :) jesteście wspaniali !

Pozdrawiam , Magda

Odpowiedz do tematu