Przesunięty przez: Sygma 5 Wrzesień 2007, 16:15 |
AKCJA W KIELCACH |
| Autor |
Wiadomość |
|
ewelinadl [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 10:26 AKCJA W KIELCACH
|
|
| Kochani dzis odbywa sie akcja zbiorki pieniazkow na leczenie dla Pawelka Janysza, ktora organizowali nasi przyjaciele z forum- OBY SIE UDALO! Czekam niecierpliwie na wiadomosci z przebiegu imprezki i bardzo zaluje ze nie moge byc tam razem z Wami! Jak milo jest widziec ile dobrego jedni niosa drugim.Tak jak prosila Monika - modle sie o pogode dla Was |
|
|
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 11:51
|
|
Trzymam kciuki za akcję! Aby zebrało się jak najwięcej pieniążków na leczenie Pawełka!! Moniko modlę się o pogode! Żałuję, że to tak daleko ode mnie i nie mogę być tam z Wami Ale jestem z Wami duchowo! Czekam na wieści jak poszło. |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
Kasia i Nikoś

|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 12:33
|
|
Pogoda na razie ok, tylko żeby nie padało bo chmura wisi nad nami, ale ja i tak się wybieram:) oczywiście z grubym portfelem |
|
|
_________________ Kasia mama Nikosia TGA
 |
|
|
|
|
 |
|
Iza Kamińska
|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 13:19
|
|
| My również się wybieramy. |
|
|
_________________ Iza, mama Kacpra |
|
|
|
|
 |
|
Sygma
Administrator

|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 14:16
|
|
| Temat jest istotny, przenoszę do innego działu. |
|
|
|
|
 |
|
perelekhlhs [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:02
|
|
| Brawo, brawo! Tylko jak to sie stalo Izo, ze nie spotkalismy sie? Oblowilam sie na loterii jak norka :-) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Iza Kamińska
|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:11
|
|
| No własnie Moniko, tez bardzo żałuję ze nie spotkałysmy się, ale mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś sie spotkamy. My też mamy kilka fajnych fantów z loterii. ogromne słowa uznania dla Moniki, Roberta i wszystkich organizatorów. |
|
|
_________________ Iza, mama Kacpra |
|
|
|
|
 |
|
monikaszech

|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:34
|
|
Witam serdecznie wszystkich.
Dzisiaj tylko kilku słów bo…… muszę zebrać siły, ale obiecuje szczegółową relację z foto. Impreza ogólnie bardzo udana, niestety troszkę zawiodła nas zamówiona pogoda, ale na to już niestety nie mamy wpływu. To przełożyło się również na liczbę osób, które nas odwiedziło, bo w niektórych dzielnicach Kielc padało i docierały do nas głosy że ludzie wątpili czy impreza się odbywa. Ale koniec tego marudzenia… Ci co przyszli na pewno dobrze się bawili, były występy zespołów wokalno-tanecznych, pokazy szkół walk wschodnich, demonstracja możliwości psów policyjnych oraz koncerty muzyczne.
Przeprowadziliśmy kilka konkursów z nagrodami dla dzieciaków oraz licytację oryginalnych podarunków (piłki , koszulki z autografami znanych sportowców). Dodatkową atrakcją przy licytacjach było to, że wszystkie przedmioty prezentowała i wręczała Miss Polonia Ziemi Świętokrzyskiej, urocza Magdalena Derszniak (a jeszcze była możliwość indywidualnej fotki z Miss, oczywiście po zasileniu puszki).
Wszyscy, którzy nas odwiedzili mogli zjeść chleba ze smalcem, poprawić swój image z Lorealem i perfumerią For You, pogadać przez krótkofalówki, skosztować smacznego miodku, zrobić sobie zdjęcia na superandzkim motorze i z 2 metrowym koziołkiem matołkiem (w obecności Madzi w koronie ).
Ale największą atrakcją była loteria fantowa, gdzie za 5 i 10 zł można było stać się posiadaczem fantów o wartości nawet kilkuset złotych. Nie znamy dokładnych wyników naszych działań, ale na pewno będzie to kwota czterocyfrowa…
Uprzedzam Was, że ja na tym nie poprzestanę! Zostało jeszcze dużo gadżetów i w niedługim czasie zorganizujemy kolejną zbiórkę. Mam już plan…
Acha, zapomniałam napisać, że dzięki Moni (perelekhlhs) rozdaliśmy mnóstwo ulotek zawierających konto i strone Pawełka.
W imieniu rodziców naszego dzielnego Pawełka dziękuję:Wojewodzie Świętokrzyskiemu, Fundacji „Mam marzenie”, wszystkim darczyńcom, którzy podarowali nam fanty a także ludziom z wielkimi, dobrymi sercami, którzy dzisiaj wspierali nasza akcję, moim kochanym koleżankom z pracy bez których sama nie dałabym rady.
Szczególne podziękowania kieruję do Fundacji „Margaretka” i jej wolontariuszy za ogromne zaangażowanie w pomoc dla Pawełka.
|
|
|
_________________ Monika - mama Martynki (TAC) i Julii |
|
|
|
|
 |
|
oazowiczka2

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 1 Posty: 731 Skąd: Jelcz-Laskowice
|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 21:39
|
|
| Ach... Monisiu jesteś cudowna:*:*:* Oby dalej szło tak dobrze jak do tej pory. Buziaki:* |
|
|
_________________ Marta - AS+AI + komorowe zaburzenia rytmu + tachykardia nadkomorowa + nadciśnienie tętnicze + zespół padaczkowy + astma oskrzelowa + cukrzyca + zespół policystycznych jajników + hypoplazja tętnicy wewnątrzczaszkowej |
|
|
|
|
 |
|
Ewa Kopacz

|
Wysłany: 31 Sierpień 2007, 22:22
|
|
Gratulacje!!!
Pozdrawiam cieplutko, Ewa. |
|
|
_________________ Ewa mama Julii 5 lat (DORV+CAV+PS)
 |
|
|
|
|
 |
|
alrada
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 01:02
|
|
Czytam i dosłownie rozmach akcji mnie ścina z nóg. Nie wiem jak to robicie ale cel, który temu przyświeca jest piękny.
Gratuluję. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
monikaszech

|
Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 08:02
|
|
Kasiu, Moniu, Izo - dziękuję że przyjechałyście i zasiliłyście naszą loterię Miło było Was znowu zobaczyć Ostatni raz pogłyśmy porozmawiać w lutym, kiedy organizowałam akcję Serce. Ale teraz Wam nie popuszczę i nasz kontakt musi być częstszy |
|
|
_________________ Monika - mama Martynki (TAC) i Julii |
|
|
|
|
 |
|
anfido
Dołączyła: 26 Lis 2006 Pochwał: 1 Posty: 48 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 12:07
|
|
Moniczko, jesteś niesamowita. BRAWO. |
|
|
_________________ Pozdrawiam, Anfido, mama Filipka i Adasia z AS |
|
|
|
|
 |
|
madzia8310

Dołączyła: 04 Lip 2007 Pochwał: 2 Posty: 304 Skąd: Ostrów Wlkp
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 12:41
|
|
Po prostu rewelacja...brak mi słów!!!
Gratuluje wszystkim, którzy brali udział w akcji pomysłowości i zaangażowania! |
|
|
_________________ Magda mama Filipka (TGA,PS) |
|
|
|
|
 |
|
madzik
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 12:43